Nieuw project: Stadhouderslaan 9 te Den Haag

Nieuw project: Stadhouderslaan 9 te Den Haag

IIntroductie
Als zelfstandige ondernemer zoek je een eigen ruimte, graag zo voordelig mogelijk, in een leuke buurt, met een interessant netwerk en een inspirerende werkomgeving met goede faciliteiten. Vaak zijn drempels te hoog, ontbreekt de multifunctionaliteit en blijven ondernemers van huis uit werken of nemen genoegen met een minder geschikte locatie.
Suited concepts wil dat gat gaan vullen met een duidelijke missie: het faciliteren van
laagdrempelige werkplekken en kantoorruimte waar (startende) ondernemers,
creatievelingen en kleine internationale organisaties zich kunnen vestigen en met elkaar kunnen netwerken in een informele stadse setting. Suited concepts werkt volgens een unieke visie waar samenwerking boven eigendom wordt gesteld en waar men deelt om te kunnen vermenigvuldigen, juist daar ontstaat unieke waarde en wordt groei mogelijk gemaakt.

deStadhouder.com

Suited Concepts
Caballero Fabriek Caballero Fabriek
Saturnusstraat 60 Unit S1
2516 AH Den Haag

+31 (0)6 53 162 040
mark@suitedconcepts.nl
Credits: Trapped in Suburbia en Buro de Peper