Fokkerhaven

Fokkerhaven

Op 13 januari 2014 heeft Kroeze Infra bv de opdracht ontvangen voor het uitvoeren van “Aanleg waterberging Fokkerhaven”. Deze waterberging moet worden aangelegd ter compensatie van het dempen van een deel van de Neherkade elders op industrieterrein Binckhorst in de gemeente Den Haag. Aannemingsmaatschappij Van Gelder is op 20 maart 2017 gestart met de werkzaamheden op de Binckhorstlaan in Den Haag. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van vervuilde grond en het opnieuw inrichten van het openbaar gebied van de Fokkerhaven. In nauwe samenwerking met de bedrijven “Fokkerterminal” en “Capriole Café” worden de werkzaamheden zo uitgevoerd dat er minimale hinder is voor hun bedrijfsvoering. Na afronding van de werkzaamheden heeft de firma van Gelder in opdracht va de Gemeente Den Haag een steiger laten plaatsen door Inter Boat Marinas.

Suited Concepts
Caballero Fabriek Caballero Fabriek
Saturnusstraat 60 Unit S1
2516 AH Den Haag

+31 (0)6 53 162 040
mark@suitedconcepts.nl
Credits: Trapped in Suburbia en Buro de Peper