De Caballero FabriekDe Caballero FabriekDe Caballero FabriekDe Caballero Fabriek

De Caballero Fabriek

De Caballero Fabriek op bedrijventerrein De Binckhorst in Den Haag bruist van creativiteit. Op een zonnige dag zijn de banken op het terras bezet met groepjes creatieve ondernemers. Ook binnen in het gebouw zijn overal plekken voor ontmoeting. Op initiatief van de gemeente Den Haag is de voormalige Laurens sigarettenfabriek getransformeerd tot de CabFab: een centrum voor creatieve industrie.

Uitgangspunt voor de gemeente Den Haag bij het concept voor het Caballero-complex is het stimuleren van creatieve en innovatieve bedrijvigheid. Het centrale thema is kruisbestuiving door het verbinden van bedrijvigheid en cultuur. Het omvangrijke complex van de Caballero Fabriek moet een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw worden voor starters én gevestigde bedrijven werkzaam in de creatieve industrie. Het ambitieniveau is hoog, en de fabriek heeft dan ook een zeer professionele uitstraling.

Suited Concepts is betrokken geweest bij de herontwikkeling, verhuur, beheer en aansturen van het facilitair management. Op dit moment worden de drie laatst genoemde werkzaamheden nog steeds voor de Caballerofabriek uitgeoefend.

www.cabfab.nl

Suited Concepts
Caballero Fabriek Caballero Fabriek
Saturnusstraat 60 Unit S1
2516 AH Den Haag

+31 (0)6 53 162 040
mark@suitedconcepts.nl
Credits: Trapped in Suburbia en Buro de Peper